Hamradio Weblinks  


Ronde van GorkumHandelsonderneming VeenstraGB Antennestekoop aanbieden en vragenportofoonwebYour portal to spaceWorldwide RepeatersHermes SDRWSPRnetStichting HobbyScoopHam Radio ScienceCallsign Database


   

Flag Counter  

Flag Counter

   
Yaesu M1


PowerGenius XL – RF amplifier

Qixiang Electron Science & Technology Co, Ltd werd opgericht in januari 1993 en is te vinden in Quanzhou in China. Qixiang is een high-tech bedrijf gespecialiseerd in ontwerp, productie en marketing van draadloze communicatie-apparatuur, zoals digitale en analoge Handheld Two Way Radio's, Mobile Radio's, Citizen Band Radio's, WiFi Radio's, Marine Radio's en mobiele telefoon Repeaters onder de naam AnyTone

De nieuwe AnyTone AT-D868UV Dual Band DMR en analoge zender zal worden vrijgegeven aan de Amerikaanse markt eind mei 2017. Dit is een geavanceerde een chip radio voldoet aan de MOTOTRBO Tier I en II van het bestek en het aanbieden van 4 inherente kracht niveaus van 6W / 2.5 w / 1W / 0.5W. De frequentiebanden omvatten zowel 136-174 MHz en 400-480 MHz.

De radio zal auto-sense digitale of analoge uitzendingen en sluit dienovereenkomstig. Het biedt 2000 kanalen en VFO afstemming en voor DMR bediening beschikt over 2 kanalen per frequentie. De nieuwe radio is voorzien van een 1,77 inch TFT LCD-kleurenscherm, die gemakkelijk maakt van het zien van de vele modi waaronder iconen voor een succesvolle verbinding met een repeater, alsmede de beller-ID en naam etc. De bandbreedte wordt 12.5k / 25k voor analoge en 12,5k voor digitale DMR werking.

GPS, man down, voice recording, en shock sensing zijn optionele functies. Firmware kan de gebruiker worden bijgewerkt. Alle typische CTCSS / DCS, en DTMF / 2TONE / 5TONE coderen en decoderen functies zijn ook opgenomen met de radio. Het digitale deel van de radio maakt sms-functies via het toetsenbord. Een batterij optie wordt aangeboden in aanvulling op de standaard 2100 mAh Li-ion batterij: een 3300 mAh batterij polymeerfilm optie.

In aanvulling op de Dual Band AT-D868UV radio, zal AnyTone ook zijn nieuwe Single Band AnyTone AT-D868S radio te introduceren met dezelfde technische gegevens met uitzondering van het vermogen zal zijn 10W / 5W / 2.5W / 1W. Beide radio's zullen worden FCC goedgekeurd en ondersteund door een verbeterde software programmering pakket. Een aantal extra AnyTone radio's, waaronder twee mobiele 60W / 50watts analoog / digitaal DMR radio's zijn gepland voor een release later in 2017.

De nieuwe Dual Band ATD5888 kan wachten waard als het dezelfde verbeterde functies zal bieden als de draagbare radio's boven zijn. DMR repeaters worden ook ontwikkeld door AnyTone.
   

HF propagation

   

special-weblinks  


DRHS FaceBook groepCommunicatie Centrum VenhorstradiocommunicatieDe radiocommunicatie-websiteJBE ElectronicsWellbrook CommunicationsON5UR QSL Print ServiceQRZCQ For HamradioLuister naar Mi AmigoALTERNATE Nederland

 Rys Electronics

   

CoalaWeb Traffic  

Vandaag67
Gisteren65
Week283
Maand1733
1.22536678

Visitor Info

  • IP: 54.162.91.86
  • Operating System: Unknown

Who Is Online

1
Online

2017-05-25
   
© radiovriendendrhs.nl
Follow

San Antonio Computer Repair